середу, 15 листопада 2023 р.

ГАСТРОНОМІЧНА МАНДРІВКА 
"СТРАВИ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ В СУЧАСНІЙ ІНТЕРПРЕТАЦІЇ"

   14 листопада 2023 року для педагогічних працівників професій галузі ресторанного господарства відбулась гастрономічна мандрівка «Страви української кухні в сучасній інтерпретації», організована Навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області. Присутні ділилися досвідом приготування страв традиційної української кухні з нотками сьогодення.
   Сучасна українська кухня - це спосіб переосмислити класичні рецепти та подати їх у модерновому форматі. Старший майстер Зенченко Н.М. презентувала страви регіональної кухні, де в традиційний рецепт можна легко додати несподіваний елемент, або повернути йому «різномаїжжя смаків».

Немає коментарів:

Дописати коментар