понеділок, 23 жовтня 2023 р.

КУЛІНАРНИЙ БРЕЙ-БРЕЙНН-РИНГ

   У рамках тижня з професії «Кухар. Кондитер», 24 жовтня 2023р. в Гайворонському професійному аграрному ліцеї відбувся кулінарний брейн-ринг.
   Метою цього заходу було виявлення рівня професійних знань учнів, логічного мислення та ступеня їх загального розвитку, систематизувати знання з технологій приготування їжі, ознайомитись з історією виникнення деяких страв, дізнатись про новинки в технології приготування їжі, розвинути творчий підхід до вирішення виробничих ситуацій, виховувати бережливе ставлення до продуктів харчування.
   Адже, завданням викладача спеціальних дисциплін є не лише сформувати в учнів професійні знання, але і розвивати логічне мислення, технічну та художню уяву, які згодом відобразяться в успіхах та досягненнях вихованців у їх дорослому самостійному житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар