середа, 30 серпня 2023 р.

 ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ

   Відповідно до річного плану 30 серпня 2023 року відбулось засідання педагогічної ради Гайворонського професійного апграрного ліцею. Тема педради «Про підсумки діяльності закладу у 2022-2023 н.р. та завдання педагогічного колективу на 2023-2024 н.р.».

  
 Директор ліцею Іван МОСКАЛЕНКО привітав присутніх з початком нового навчального року, представив нових членів педагогічного колективу. Він проаналізував роботу закладу у 2022-2023 н.р. та наголосив на основних завданнях і напрямах освітньої діяльності колективу у 2023-2024 н.р.
   Заступник директора з навчально-виробничої роботи Інна СТАРОДУБ ознайомила присутніх з організацією освітнього процесу у 2023-2024 навчальному році. Було обговорено безпекові вимоги забезпечення освітнього процесу.
   Руслана ФЕДЧЕНКО, методист ліцею, представила педагогічному колективу на розгляд та затвердження план роботи Гайворонського професійного аграрного ліцею на рік.
   Також розглядалися такі питання як затвердження педагогічного навантаження, закріплення за групами майстрів виробничого навчання, класних керівників та голів методичних комісій, призначення завідуючих кабінетами, лабораторіями.
   Атмосфера роботи педагогічної ради була робочою та дружньою. За результатами педради прийнято ряд важливих рішень, які будуть визначати головний вектор роботи та розвитку ліцею.

Немає коментарів:

Дописати коментар