пʼятниця, 21 квітня 2023 р.

КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ КУХАРІВ

   У навчальній лабораторії Гайворонського професійного аграрного ліцею у групі 205 під керівництвом майстра в/н Фіялковської В.П. проходила Поетапна кваліфікаційна атестація, де здобувачам освіти було присвоєно 4 розряд з професії «Кухар».

   В представлених роботах перетиналися українські національні традиції та сучасні європейські напрямки: риба запечена та фарширована, крильця курячі глазуровані та куряча грудка на апельсиновій подушці, курячий стейк та стейк свинний з гарніром, челогач з гарніром, кебаб з овочами гриль, шашлик з свинини, фрікасе з курки, голубці, налисники, салати "Цезарь" та "Грецький", салат-коктейль м'ясний з ананасом та інші страви і десерти.

Немає коментарів:

Дописати коментар