середа, 12 жовтня 2022 р.

ВЕБІНАР З ПРОБЛЕМИ
«Використання онлайн застосунків при підготовці кваліфікованих робітників будівельної галузі»

    12.10.2022р. на базі Гайворонського професійного аграрного ліцею відбувся вебінар будівельного профілю. Викладачі та майстри виробничого навчання з професії «Муляр, штукатур, лицювальник-плиточник» поділилися досвідом використання онлайн застосунків.
    Педагогічне мистецтво викладачів та майстрів, як організаторів навчального процесу полягає в тому, щоб на кожному уроці, занятті, на кожному етапі виробничого навчання перетворити працю учнів у працю навчального пізнання сучасних інновацій.
    Незважаючи на непрості умови, в яких зараз знаходиться вся Україна, ми продовжуємо працювати та тримаємо освітній фронт. Адже саме ми маємо підготувати кваліфікованих робітників для відбудови нашої держави. І дієвою допомогою у підвищенні професійної майстерності стануть онлайн застосунки.
    Від імені всієї творчої групи, дякую організатору даного заходу методисту НМК ПТО в Кіровоградській області Спірідоновій Н.В. за надану можливість поділитися своїм досвідом.
Бажаємо всім мирного неба над головою, творчих ідей та оптимізму. І головне – не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, адже відбудувати можна все, людське життя не можна відбудувати, оновити або повернути.

Немає коментарів:

Дописати коментар