четвер, 29 вересня 2022 р.

«КАЛЕЙДОСКОП ВИРОБНИЧИХ ІННОВАЦІЙ: 
ВИРОБНИЧІ ІННОВАЦІЇ В ГАЛУЗІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА"

    29 вересня 2022 року, педагогічні працівники закладів П(ПТ)О області з професій «Кухар», «Кондитер» мали змогу поділилися своїми напрацюваннями щодо інновацій у ресторанній галузі регіону та країни.
    Представлені ними інновації заслуговують на увагу та впровадження в навчально-виробничий процес підготовки кваліфікованих робітників для означеної галузі.
    Презентаційні матеріали ввійдуть до ІІІ частини збірника виробничих інновацій в галузі ресторанного господарства та будуть рекомендовані Навчально-методичною радою НМК ПТО у Кіровоградській області для використання педагогічними працівниками ЗП(ПТ)О області, які здійснюють підготовку кваліфікованих робітників для галузі ресторанного господарства.

Немає коментарів:

Дописати коментар