четвер, 18 листопада 2021 р.

«ЗАСІДАННЯ КЛУБУ ТВОРЧОГО ПЕДАГОГА»

    18.11.2021р. відбулося засідання клубу творчого педагога з проблеми «Сучасні інструменти для підготовки кваліфікованих робітників, спрямованих на професійну успішність» організоване НМК ПТО у Кіровоградській області.
    Чудово організовано і проведено на високому рівні засідання. Щиро дякуємо Наталії Олександрівні за організацію креативного, корисного, стимулюючого заходу. А також дякуємо колегам, що поділилися цікавим, змістовним досвідом. Підтримуємо! Продовжуйте! Заохочуйте інших!
   Учасники клубу поділилися досвідом використання сучасних освітніх технологій, а саме можливості змішаного навчання у процесі підготовки кваліфікованих робітників, дієві методи активізації діяльності учнів на уроках, сучасні віртуальні програми, освітні онлайн-сервіси; продемонстрували можливості формувального оцінювання за допомогою сервісів швидкого опитування; розповіли про засоби формування навичок успіху при підготовці кваліфікованих робітників; презентували ефективні форми роботи з учнями в умовах дистанційного навчання. 

Немає коментарів:

Дописати коментар