пʼятниця, 2 квітня 2021 р.

ВИРОБНИЧІ ІННОВАЦІЇ
В ГАЛУЗІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

  02.04.2021р. Відбувся "Калейдоскоп виробничих інновацій. Виробничі інновації в галузі ресторанного сервісу", який провела методист НМК ПТО в Кіровоградській області Черемісова Т.М.. Захід був цікавий, насичений, змістовний та креативний. Учасники презентували свої напрацювання з використанням інноваційних технологій в кулінарії та кондитерському виробництві.
      Наш навчальний заклад представляли:
- Зенченко Н.М. старший мавйстер, майстер виробничого навчання ІІ категорії, яка підготувала презентацію "Амарант - їжа для нашого здоровя".
- Фіялковська В.П. майстер виробничого навчання ІІ категорії, яка підготувала презентацію "Використання нутового борошна у приготуванні страв".
   Дякуємо НМК ПТО за проведення таких заходів, можливість поділитися своїм досвідом та перейняти досвід колег.
      Такі заходи є мотиватором до впровадження та застосування сучасних інноваційних технологій.

Немає коментарів:

Дописати коментар