середа, 31 березня 2021 р.

СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНИХ КОМІСІЙ 
З ПРОФЕСІЙ "КУХАР. КОНДИТЕР" 
ТА "КРАВЕЦЬ. ЗАКРІЙНИК"

    Відповідно до плану роботи методичних комісій Гайворонського професійного аграрного ліцею на 2020-2021р. відбулось спільне засідання методичних комісій з професій "Кухар. Кондитер" та "Кравець. Закрійник". Під час засідання були розглянуті всі заплановані питання.
   Також були розглянуті й інші питання:
- обговорення та розгляд презентацій онлайн-заходу "Віртуальна подорож до ЗП(ПТ)О: сучасна лабораторія закладу П(ПТ)О з професій "Кухар", "Кондитер", "Офіціант", "Майстер ресторанного обслуговування", який провів НМК ПТО і Кіровоградській області. На даному заході свою комісію представила голова методичної комісії Пономарьова О.В.;
- обговорення підготовки до участі в онлайн-заході "Калейдоскоп виробничих інновацій. Виробничі інновації в галузі ресторанного сервісу";
- обговорення плану роботи НМК ПТО в Кіровоградській області на квітень 2021р.
  Робота в методичних комісіях спрямована на вирішення таких завдань:
-  впровадження інновацій в навчальну, позаурочну діяльність, виховну роботу;
-  вдосконалення педагогічної майстерності викладачів та майстрів виробничого навчання;
-  створення умов для самоосвіти педпрацівників та здійснення керівництва за їх творчою діяльністю;
-  створення належних умов для розумового, морального й фізичного розвитку кожного учня;
-  виховання та всебічний розвиток талановитих учнів, підготовка майбутніх професійно-здібних спеціалістів.

Немає коментарів:

Дописати коментар