пʼятниця, 22 березня 2019 р.


"ПрофFEST-2019"





22 березня учнівський та педагогічний колектив Гайворонського професійного аграрного ліцею влаштували свято для Гайворонців та гостей міста, з метою популяризації системи професійно-технічної освіти, підвищення значущості робітничих професій, презентації кращого досвіду інноваційної діяльності творчих учнівських та педагогічних колективів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, розвитку соціального партнерства та удосконалення профорієнтаційної діяльності було проведено районний молодіжний фестиваль "ПрофFEST-2019".



Завданням районного фестивалю було заохочення та формування позитивного ставлення молоді до здобуття професійно-технічної освіти, популяризації робітничих професій серед учнівської молоді, демонстрації поширення іміджу закладів професійної освіти та залучення соціальних партнерів до співпраці із закладами професійної-технічної освіти у підготовці кваліфікованих робітників.
Учні та їх наставники організували яскраву, насичену виставку, на якій демонстрували вироби професій які навчають в ліцеї:«Кравець. Закрійник», «Кухар. Кондитер», «Муляр. Штукатур. Лицювальник – плиточник» та «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорій «А1», «А2», «В1». Водій автотранспортних засобів категорій «В», «С1», «С».
Усі гості та учасники дійства могли скуштувати смачні тістечка, пиріжки, зігрітись гарячим чаєм та кавою. На майстер-класі можна було спробувати кондитерські вироби, випічку, самотужки зробити тістечко. Кравці  демонстрували свої вироби, навчали виготовляти ті чи інші елементи декору одягу. Будівельники на прикладі показували як потрібно наносити оздоблювальні матеріали на поверхню стін.
Відвідали фестиваль і представники органів місцевого самоврядування та наші колеги, представники Благовіщенського професійного ліцею.
Піснями і танцями усіх присутніх вітали учасники художньої самодіяльності ліцею.
















Немає коментарів:

Дописати коментар