четвер, 6 грудня 2018 р.


Сучасна Україна переживає один з найважливіших періодів у своїй історії, тому питання виховання її майбутніх громадян в дусі патріотизму, загальнолюдських цінностей – це одне з ключових завдань, яке стоїть перед системою виховання країни.




5 грудня, напередодні Дня Збройних Сил України, в Гайворонському професійному аграрному ліцеї, за сприянням Гайворонського осередку громадської організації Всеукраїнський союз ветеранів АТО, відбувся виховний захід.
Основна ідея заходу є думка про те, що Україна, наша Батьківщина, переживає зараз непростий час: в нас розв’язана гібридна, марна, кривава і непотрібна, як і всі війни, війна, сини і дочки України гинуть на Сході, але так буде не завжди, із мук і розпачу народиться нова, економічно сильна, морально і територіально єдина Україна. Під час проведення заходу використовувались добре відомі і зовсім нові пісні, поява яких пов’язана з подіями на Сході нашої держави. Захід налаштовує на патріотичну хвилю, підтримувалась постійна емоційна напруга. Наголошувалась постійна думка, про те, що ми є учасниками всіх подій, які відбуваються в нашій державі чи стосується нашої України.
А також навчальний заклад підтримує CHALLENGE 28 окремої механізованої бригади #ЗСУ_це , та передає естафету навчальним закладам Кіровоградщини. Ставте хештег #ЗСУ_це тапривітайте НАШУ УКРАЇНСЬКУ АРМІЮ.

Немає коментарів:

Дописати коментар