середа, 7 листопада 2018 р.


     На виконання спільного наказу начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації та Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області від 22.06.2018 року № 166/480-од «Про проведення Тижнів знань безпеки життєдіяльності в закладах освіти області у 2018/2019 навчальному році»
з 10 до 14 вересня 2018 року проводився Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему: «Молодь за безпеку дорожнього руху!» (далі – Тиждень). На розгляд обласної робочої комісії з підбиття підсумків Тижня було подано 70 робіт, із них: 47 робіт колективів закладів дошкільної та загальної середньої освіти; 14 робіт колективів закладів професійної (професійно-технічної) освіти; 9 робіт колективів закладів освіти обласного підпорядкування.

     Серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти колективи: І місце – Гайворонського професійного аграрного ліцею (директор – І. Москаленко); ІІ місце – професійно-технічного училища № 5 м. Світловодськ (директор – М. Ільченко); ІІІ місце – державного навчального закладу «Знам’янський професійний ліцей» (директор – С. Смоляков).


     

Немає коментарів:

Дописати коментар