ГАСТРОНОМІЧНА МАНДРІВКА:
СТРАВИ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ РЕГІОНВА УКРАЇНИ
19 листопада 2024 року навчально-иетодичний кабінет професійно-технічної освіти в Кіровоградській області провів онлайн-захід «Гастрономічна мандрівка: страви української кухні регіонів України».
Під час аходу гастрономічної мандрівки учасники занурились у кулінарні традиції різних регіонів, поззнайомились з унікальними рецептами, техніками приготування страв, а також дізналися більше про культуру та історію кухні певної місцевості.
Наш навчальний заклад представила старший майстер Зенченко Н.М., яка підготувала захопливу презентацію "Моя смачна Вінничина". Наталія Михайлівна поділилась своїми знаннями, кулінарними навичками та творчим підходом. Також розповіла про історичні, культурні та гастрономічні особливості Вінничини.